Få den flotteste tan, når du er på ferie

Få den flotteste tan, når du er på ferie

Når du tager på ferie, så er det ofte for at komme væk fra det grå danske vejr og ned til sydens sol. Sol, varme og skyfrie himmel er en ganske fantastisk ting, og de tre ting i kombination kan udrette underværker når det kommer til stress og jag. Men en af de ting, som også er gode ved et varmere klima, er at du har muligheden for at give kroppen lidt ekstra sol og på den måde opnå en lækker og frisk brun kulør.

En mere solbrun hud er noget, som klæder de fleste. Med en varm glød kommer man nemlig til at se sundere ud. Øjnenes farve fremhæves og tændernes hvide bliver mere tydelig. Man kan også bedre iføre sig klare og sjove farver, fordi disse som en regel står godt til en lidt mørkere teint. Derfor er der mange, som når de tager på ferie har det som deres mission at blive særlig brun. Dette gør de særligt ved at ligge sig i solen i mange timer ad gangen. Men nogle gange kan man faktisk hjælpe sig selv til lækker solbrun hud hurtigere og nemmere end bare dette.

Brug sololie og optimér din solbadning

En god sololie gør huden mere modtagelig over for solens stråler. Olien smøres på kroppen inden solbadningen begynder, og her hjælper den med at fange varmen og få den til virkelig at trænge ind i hudens pigmentering. Samtidig med at den hjælper på selve farveaspektet, så er olien også god for huden. Den giver nemlig en stor mængde af fugt, samtidig med, at den gør huden mere spændstig og smidig, hvilket er godt i forhold til rynker og strækmærker.

Når du soler dig, så er det vigtigt at huske på, at alt godt skal gøres med måde. Sol er sund for kroppen, men kun hvis du får den i afbalancerede mængder. Bliver du forbrændt eller ligger du alt for længe, så er solbadning lige pludselig en helbredsskadelig ting. Når du benytter dig af sololie til at få mere tan på din ferie, så skal du derfor samtidig være opmærksom på, at du på grund af den optimerede effekt helst skal ligge kortere tid ad gange. Her kan du måske forvente, at hvor du normalt ville have brug for tre timers sol for at se resultater, vil du her kun have brug for en enkelt.