En verden af Valentino tasker

En verden af Valentino tasker

Inderst inde ved du det jo godt. Nogle gange er du altså nødt til at gøre op med dig selv, hvad der er nice-to-have, og hvad der er need-to-have. Jeg selv er ofte nødt til lige at tænke mig om en ekstra gang, inden jeg køber noget nyt til mig selv. Så jeg har lavet en regel. Jeg må ikke længere lave impulskøb, medmindre der er udsalg eller tilbud. Så det gør jeg ikke længere. Men jeg giver så også mig selv lov til at købe det produkt, jeg ønsker mig, hvis jeg stadig ønsker mig det en uge efter. Sådan ved jeg, at det er need-to-have og ikke nice-to-have. Og Valentino tasker er bare need to have.

En Valentino taske for enhver smag

Jeg er skam også typen, der, ligesom så mange andre, ændrer stil og smag med tiden. Dog går der ofte rigtig lang tid, inden jeg føler, at noget skal skiftes ud. Igennem årene har jeg skiftet mere eller mindre hele min garderobe ud, men der er noget helt særligt, jeg aldrig har skiftet ud. Jeg har aldrig skiftet mine Valentino tasker ud.

Hvis du spørger mig, passer enhver Valentino taske til alle stilarter og alle typer. Din Valentino taske er tidløs, uanset hvilken farve den har, og uanset dens udtryk. Uanset om du er til det rå, det nydelige, det nuttede eller det klassiske, så har din Valentino taske det hele.

Selvom de passer til alt, kan du aldrig få nok Valentino tasker

Alligevel må jeg indrømme, at jeg har enormt mange Valentino tasker i mit skab derhjemme. Men det er ikke fordi, jeg bliver træt af dem. Det er fordi, hver enkelt Valentino taske har gennemført min helt egen need-to-have test. Og jeg har ikke fortrudt et eneste køb.

Min favorit er helt klart min Rockstud taske med nitter. Det er en tote bag, som bare har den perfekte størrelse. Der er lige plads til min computer og en bog, og så kan den også bruges, når jeg skal i byen. Den er nemlig elegant, smuk og uimodståelig, og den er slet ikke til at få nok af.

Jeg supplerer med en tre-fire stykker, når jeg har brug for lidt variation i livet. Men der er ingen tvivl om, at en hvilken som helst Valentino taske er variation nok i sig selv. Uanset om dit outfit er til en tur i byen eller til hverdagen, kan du pifte det op med en smuk Valentino taske, som for eksempel den skønne Rockstud. Så går du i hvert fald aldrig gal i byen.

I sortimentet af tasker og accessories fra det fantastiske designerbrand kan du glæde dig selv med det populære armbånd eller et par fuldstændigt unikke Valentino shoes. Jeg kan næsten garantere dig, at ethvert Valentino produkt vil bestå min – og måske også din – need-to-have test.