Brug din tid rigtigt

Brug din tid rigtigt

Er du træt af at bruge din tid på ting du egentlig ikke gider? Vil du ikke helst lave de ting du holder aller mest af, fx rejse, tage på ture lokalt, eller bare have tid til at se en fodboldkamp med ungerne søndag eftermiddag? 

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har jeg den helt rette guide til dig! Du skal begynde at hyre professionelle i stedet for at gøre arbejdet selv. Vidste du fx. at du kan hyre rengøringshjælp 1 gang om ugen til 400 kr pr gang? det vil sige 1600 kr om måneden hvis du har tendens til at rode rigtig meget, og 800 kr. hvis du som mig selv godt kan rode lidt engang imellem og ikke har lyst til at svinge støvsugeren, eller praktisktalt ikke har tid til at svinge den. 

Har du lovet konen at male væggene på jeres fælles datters værelse? Farven er lyserød og malerarbejde har aldrig sagt dig så meget som en fluesmækker. Her synes jeg du skal foretage det vi på nutidsdansk kalder for en Google søgning, fordi her kan du lokalt finde en maler som ikke er for stor et firma som kræver en en halv farm for at male fire kvm. men du kan finde små lokale malere, som kan lave det for det halve, og ofte også langt bedre end de større maler virksomheder der er rundt omkring i landet. 

Forestag altid Google søgningen sådan her “maler X” og du skal selvfølgelig skifte X ud med det område du bor i. fx. “maler herlev” hvis du bor i Herlev. 

Et andet sted du kan spare tid for ikke særlig mange penge er på dine trægulve! Går du med ideen om at nye flotte trægulve kunne være lækkert for familien, begynder konen at brokke sig over splinter i fødderne. Så synes jeg helt sikkert at du skal prøve med en gulvafslibning fra en lokal gulvmand, det kan sagtens betale sig og det vil konen give dig ret i.  Det er i øjeblikket meget populært med hvid lud, så den ville gå rent hjem hos hende, og samtidig vil i alle slippe af med at få splinter i jeres fødder, hvilket er et helvede at skulle få ud på små børn.